ezgi-esk merhaba 21 haftaligim hamile 2. Gebelik. İlk kızımı 3.5 sene önce sezeryanla oldu . Sancı yoktu haftası gelmişti Dr da suni sancı vericez veya sezeryanda dönebilir dedi . Çünkü hiçbir belirti bişey yoktu neyse sezeryan oldum çok ağır geçti kızıma 2 ay odaklanamadim annem ilgilendi hep bebekle. Şimdi de ssvd düşünüyordum başından beri ama son haftalarda ne gerek var böyle biseye diyor iç sesim. Ssvd isteme sebebim normal doğumu tatmak falan değil. Doğum sonrası rahat olmak bebekle daha güzel ilgilenebilmekti. Ama eşimde sizinki gibi bence gerek yok sezeryan ol yine diyor . Zaten epi topu kaç çocuğumuz olcak ki diyor 3-4 falan düşünmüyoruz hani 2 yeter diyoruz. Birde etrafımdaki herkes hem karnın zaten kesilmiş birde alttan kesiye dikişe ne gerek var iki yerden de aklını mi yetirdin diyorlar. Kafam o kadar karışık ki..ssvd özelde 50 bin TL . Sezeryan olursam şehir Hastanesi’nde çok güzel bir Dr var özelde değilde şehir Hastanesi’nde olacağım. Bu aralar maddi yönden de sıkıştık gelip geçici maddiyat evet ama kafa karışıyor işte hem alttan dikiş hem karından falan olması . Ama bir yandan da sezeryan sonrası acı dan korkuyorum