Msdenizkky Kilomuza bugün 1750 kg dedi sizde durumlar nasıl normal mi bu kilo? İri bi bebek beklemeyin dedi
umidadem Msdenizkky daha 10haftanız var 2kg ya yaklaşmışsınız bence çok normal allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin👼🏻
Kardii Bende 30+1 günlük hamileyim 28 haftalıkken 1.252 gramdı doltorum hiç öyle kötü bir yorum yapmadı şuanda hiç bilmiyorum ne kadar oldu 1 hafta var doktor kontrolümüze
Kardii Msdenizkky yani olabilir herkesin bebeği aynı değil beslenmesi aynı değil ama içine sinmediyse eğer ev yapımı yoğurt ye bol bol süt iç peynir ye bunlar cidden kilo aldırıyor bebeğe
asilsmom Msdenizkky kilosu banada normal geldi :) dr daha iyi bilir tabi 28+2 ilen 1319 gr si benimki .. bende sezeryan düşünüyorum kesinlikle. 37 hafta da mı alıyorlar🤐🤐😱
Msdenizkky Kardii aslında saglıklı olsun kilosu cok mühim değil nasılsa büyüyecek ama burda ki yorumlardan biraz etkilendim sanki
mel33 Canım ben 28 haf.iken 1kg di benimki çok küçük o zanan.yarın 30 olacam.bakalım ne diyecek en fazla 1350 olur bence.seninkine nasıl zayıf demiş,aklım almadı
Msdenizkky mel33 bende sasırdım aslında zayıf değilde iri bi bebek beklemeyin dedi 😳 daha ne olabılır ki di mi
mel33 Msdenizkky ay canım ben ne yapayım.doktorum çok tecrübeli.öyle birşey olsa söylerdi.zaten programlAra bakıyorum nette normal bence canım ....
Kardii Msdenizkky etkilenmeyin lütfen herkes bir değil seninle ben nasıl farklıysak bebeklerimizde farklı olucak doğduklarında eninde sonunda kilo alıyorlar gerçekten