61fragnat Melekkn içerisinde çiğ balık yoksa sorun olmaz. İlla yemek istiyorsanız içeriği çiğ olmayanları tercih edin
Duygu1881 Melekkn Ay benim canımda çok istiyor ama güvenipte yiyemedim direk yapan yok benim olduğum yerde belki olsa taze ve çiğ ürün olmayandan olabilir aslında
ilkkezanneyim 61fragnat soya sosu olmadan sushi yapılmaz ve çok zararlı ama bir kereden bir şey olacağını sanmıyorum benim doktorum canın bir şeyi çok çok isterse az da olsa ye dedi onun stresi de bebeğe zarar dedi
Htcckrrrr Melekkn Suşi gibi bir şeyi doktorunuza sormayı geçtim neden internetten bakmadan yemeye kalktınız ben sirke için bile internetten araştırma yapıyordum:( Listeria ve cıva riski var umarım sıkıntı yaratmaz
Selin-Merve Melekkn Normal şartlarda yumurta bile az pişmiş olmayacak suşi daha tehlike arz edebilir bişey olacağından değil önlem almış olursun sağlıkla gelsin bebişiniz
Melekkn Selin-Merve ya teşekkürler bilmiyordum hiç aklımada gelmedi birine sormak zararlı ola bileceğini düşünmedim
Duygu1881 Melekkn Bence sakin ol bir kereden birşey olacağını düşünmem gidince doktorunla konuş bakteri üretme ihtimali var sadece ama stres daha da kötü unutma 🙏🏻
PinkBerryy Sushi asla yenmemesi gereken şeylerden biri keşke yemeden googledan bari baksaydın ilk 10 hafta organ gelişimi oluyor bebeğin
Melekkn PinkBerryy ya aklıma gelse araştırmazmıydım ya ben balığın yenmesi gerektiğini biliyordum çiğ pişmişin farkı ola bileceğini düşünmedimki