Kvrck Edirne’ye geldim gezmeye ciğer tava yemesem olmazdı. 150 gram falan yedim ama çok vicdan yapıyorum. Bebeğe bir şey olmaz değil mi? Fazla a vitamini yüzünden bebeğe zarari olablrmis
Ervaidil Kvrck ciğerin bebeğe hiçbir zararı yok bir oturmaya çok gazla tüketmeyeceğine göre 26 haftalık hamileyim antepliyim kaç kere ciğer yedim çok şükür gelişimi herşey yolunda
Dnzalya Kvrck hiç sorun yok daha çok bebek canlanır ay vallaha ben çok severim kız hamileyim canım istedi Kalkim yapım kendime
EgeF35 Kvrck canim ben iki oglumda da satakattan gozumu acamiyordum isin entresan tarafi bole seven biride degildim deli gibi iki oglumdada yedim hunharca 😂 suan biri 8 digeride 3 yasinda ve 3.gebeligim suan agzima hic birsey koyamiyorum koydurmuyor bebis 😂 sen yinede kontrole gittiginde muhakkak sor doktoruna bende birsey olmadi sende ayni olmaya bilir sormaktan bir zarar gelmez 😘( buarada Egeliyim ben etle alakali degilim 😂)
GlcnAlperen İyi piştiğine emin olduğun şeyleri abartmamak şartıyla yiyebilirsin bence. Doktorum da öyle söylemişti. Adanalı arkadaşım var hamileyken kahvaltıyı ciğerle yapardı. Turp gibi de bebeği oldu 🫠
Ervaidil heyben herşeyin fazlası zarar zaten canım neyin fazlasını yersen ye bünyene veya bebeğe iyi değil herşeyin kıvamında yediğinde bir zararı olmuyor
myavocado Kvrck cigerdeki a vitamini evet zararlı gebelikte yememek gerek. Ama yenmiş artık, kötü düşünmeyin, fazla tüketmemişsiniz sorun olmaz inşallah. Bir daha dikkat edersiniz.
aden_unsal05 Kvrck Bende yenmez sanıyordum doktorum demirimin düşüklüğü için özellikle iyi pişmiş karaciğer yiyebilirsin demişti
Asdfg2113 Kvrck Ya yok abartmayin ben herşeyi yiyorum valla canım cektikçe midye kokoreç ciğer bunları valla yedim bastan beri sorun olmadı abartmadığınız sürece kendinizi sıkmak bence daha kötü
NurZenkin Kvrck yok bı kereden bir şey olmaz.Gecen kurbanda aşırı canım çektiği için yedim asla dayanamayacagik bir yemek.Bi sıkıntı olmadı şükür