Vlog1345 Kızlar göğüs pompası almayı düşünüyorum belki lazım olur diye. Ama elektroniklerden almak istemiyorum şuan, doğumdan sonra gerekli olursa alırım. Şuanlık alabileceğim manuel pompa önerisi olan var mı
Esra1999 Vlog1345 mochi var çok güzel vakumlu kendiliğinden sütü çekiyo instagramdan sayfasına bakabilirsiniz
iremd-1798 Vlog1345 ben mochi marka aldım ama manuel çok yorucu oluyor göğsümde süt durdu diye aldım ama tam boşaltmadığı içim geçiremedim. Şuan da bebebao kullanıyorum elektrikli memnunum. Ama illa manuel derseniz lansinoh düşünebilirsiniz. Ama şöyle bir durum boşuna para vermeyin lazım olursa zaten eczaneler her yerde ya da bebek mağazaları da artık her yerde lazım olursa alınabilir. İlk kızımda aldım lazım olmadı kaldı bende bir arkadaşıma verdim ikinci kızımda almadım ama süt durması nedeni ile lazım oldu. ❤️
lemux Manuel eli çok yoruyor, tavsiye etmem. Doğumdan sonra ihtiyaç duyarsanız elektrikli alın derim. Her yerde bulunuyor nasılsa.
Vlog1345 lemux evet biliyorum eli yorduğunu ben nolur nolmaz en azından hastane çantamda bulunsun diye manuel alayım dedim. Doğumdan sonra ihtiyaç halinde şarjlı olanlardan almayı düşünüyorum