Brgmde Duru doğa asel aden lina herkes bu isimleri koyuyor Herkesin koymasını takmıyorum aslında illaki milyarlarca insan var herkeste olacak ama içimede sinmiyor. Güzel bi isim bulamıyorum yani Asya da içime sindi aslında evet oda herkese var ama cok uzak uzaktan akraba bi kızın adı asya asya diyince o kız geliyor aklıma kızıma ait hissedemiyorum. Nerden araştırdınız ismi?
AnayimBenAna_ Brgmde benimde ilk kızım Beril 🌸 ikinciyi bende bulamadım 😂 bende sevmiyorum popüler isimleri nedense
Brgmde Mervealya1992 bana da erkek ismi kolay geliyor tamtersi daha güzel erkek isimleri geliyor ama kız ismi belli başlı aynısınıda herkes koyuyor
Rare Brgmde ben şahsen yasemin pınar burçin gibi normal çağa uygun isimler düşünüyorum 20 yıl sonra ortalık Aden Lina asel eva nevalardan geçilmeyecek çünkü
AhsenK0 Ben de 25. Haftadayım hala isim yok. Dediğiniz gibi içimiz atmadı bir isme. Seçeneklerin üzerine düşündükçe soğuduk gibi oldu. Ama belki size fikir olur. Neslişah, Elvin, Beril, Mihra, Leyla düşündük.
14022024 Brgmde iki oğlum var ama kız isimleri ararsitiriken Berire diye isim okumustuk aklımızda kalmisti birde trakyaliyiz tam ağzımıza oturuyordu