Zeykesk 7 hafta 3 günlük gebelikte kırmızı renkli kanaması olan oldu mu vajinal Progestan kullanımına bağlı olabilir mi acaba? Bebek içerde iyi kanama alanı çok yok ama kanama arada geliyor
hakkah24 Zeykesk Benim oldu canım 7. Haftada progestan kullandım birkaç gün sonra durduğu için doktorum kesmişti yerleşme kanaması demişti
Mavikizkaracocuk Benimde aynıydı bugün kontrole gittim çok küçük bir kanama alanı vardi ama doktor progesteron gerek görmedi. Ama bildiğim kadarıyla vajinal yani fitil şeklinde almanız kanamaya sebep olabilir hap yada iğne olarak almalisiniz
Zeykesk Mavikizkaracocuk ağızdan alınca yan etkileri çok oluyor o yüzden vajinal başlanmıştı ama bu zamana kadar hiç kanama olmamıştı bu haftalarda yerleşme kanaması olabiliyormuş ama bu kadar olur mu hiç bilemedim
Seyda2323 Benim kanamam ara ara devam ediyor ama. Kan şeklinde değil kahverengi gibi. Kan sulandırıcı kullandığım icin ondan dedi doktorum. Siz yinede doktorunuza danışın
akkrn Seyda2323 canım merhaba, acaba kanaman olduğu için ecopirin/aspirini kesip sadece iğne ile mi devam ediyor doktorun?
Mavikizkaracocuk Zeykesk tabiki oda olabilir ben mesela en az yan etki için haftada 1 defa iğne vuruluyordum
Elfilayda Bende öğreneli 1 hafta oldu Perşembe kanamam oldu kimyasal gebelik olabilir yada düşük yapıyo olabilirsin bişey vermicem sağlıksızsa düşsün zaten dedi bugün tekrar kan için gittim 733 çıktı ama şimdi yine bel ağrım karnı ağrım var kanamam var
Seyda2323 akkrn canım benim doktorum önlem almak için verdi onu. İğneden bahsetmedi bana hiç Kanamam yok benim. Lekelenme oda tutunmadan dolayıdır büyük ihtimal dedi