hakkah24 Beyazmelekkk Eğer içinize sinmiyorsa sadece nüfusta değil ezan okunurken o ismi de koyabilirsiniz kabul etmez mi bu teklifi acaba😅
Sezowa Beyazmelekkk Allaha verilen bi söz niyet var sonuçta şeytan vesvese verebilir içine sinmemesi falan o yüzden olabilir
Beyazmelekkk Sezowa belki de ondan olabilir böyle hissediyorum o yüzden . Ama koymamazlik yapamam verilen sözden korkarim Allah korusun isim boncuk sonuçta ütopik bir isim değil ama hani başka ismi koysak sevinirdim yani 😔
ys2021 Beyazmelekkk Çok güzel isim içinize sinsin anlamıda niyetinizde güzel arkadaşlarda güzel önerilerde bulunmuş bende size “Hamza Burak” derim kardeşimin adı 🙈😅
ys2021 Beyazmelekkk kardeşim 24 yaşında 🙈cesurdur deli yürek deriz aşırı sahiplenicidir hazır cevaptır hiç kimseden lafını esirgemez kötü özellik bunu söyleyebilirim bazen sınır bilmek iyidir diye diyorum tabiki her insan bir olmaz aile yapısı çevre iş hayatı hersey etki eder.
Sezowa Beyazmelekkk çok haklısın bu konuda eşinin kendi başına böyle bir karar vermesi çok üzücü ama bebeğiniz sağlıklı olduğu için çok şanslısın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻
Beyazmelekkk Bett2206 efe ismini sevmiyorum ya çok var yani etrafimdaki çoğu çocuk Efe Eymen vs ama fikir için teşekkür ederim
Uykusuzz_koala Beyazmelekkk ay kuzu saçmalama lütfen baya popüler bak internete yaz hep birinci sıralarda. Hatta biz bile düşünüyoruz harika bir isim. Önüne deniz koy modern koy bak masıl yakışıyor. Sağlıkla gelsin önemli olan o
Alyadnz33 Beyazmelekkk kız Hamza güzel işte neden beğenmedin hatta Hamza mahir yada Hamza Miran koy güzel olur
Brgmde Beyazmelekkk birşey diyeyimmi hamza ismi aşırı güzel İnstagramda bi bebek vardı adı ayaz hamza idi cık hoşuma gidiyordu
Beyazmelekkk Brgmde ayaz hamza farklı geldi ama Z ler çok gibi geldi iki isimde sanki . Bir kızım var Zeynep Nilda ismi ona da uysun istiyorum aslında .
__momsss Beyazmelekkk Eşiniz saglikli olsun ismini Hamza koyacagim demis adak gibi olmuş biraz. O yuzden bence koyun. ..Siz de yanina içinize sinen bir isim koyarsiniz ad bir boncuk derler yeter ki saglikli olsunlar insallah🙏
evoo0 Hamza Ata Hamza Mete Hamza Uras olabilir ikinci ismi modern bisey seçin bence büyüyünce hangisini severse onu kullansın bu arada hamzalar heybetli güzel yakışıklı olur bence güzel bir isim 🙏