Bir kızım var birde oğlum olacak . Yani eşim ilk zamanlar sağlık sorunu vs varken bebekte henüz net değilken dua etmiş cinsiyette belli değilken. Sağlıklı hayırlı bir evlat olursa erkek ise Hz.Hamza nin adını koyacağım. Hz.Hamza gibi heybetli aslan olsun demiş . Sonra sağlık sorunu olmadığıni ve erkek olduğunu ogrendik. Bende kız olacak sanıyordum yine o yüzden eşimin bu sözünü çok ciddiye almamıştım . Çocukta erkek çıkınca Şimdi de Allah’a söz verdim Hamza olacak aşkım diyor. Ama ikinci ismi sen koyabilirsin diyor. ikinci isim olarakta Atilla nasıl diyor ?
Kafam çok karışık 21 haftalık olduk Hamzaya bir türlü alışamadım içime sinmiyor nedense hani . Ama koymasakta kendi kararim olamıyor mecbur eşle birlikte beğenip koyuluyor . Bari ikinci ismi güzel bişey seçeyim istiyorum. Hamza Yiğit Hamza Ali falan var int ten hep ikiside klasik tarzda . İkinci isim için Atilla sizce nasıl veya başka farklı öneri istiyorum kızlar 😔siz olsanız ben gibi üzülür muydunuz? Koskoca bebeği Hamza yaptın diyorum kiziyor öyle konuşma Allah’ın gücüne gider diye.