iremby Kanguru almayi dusunuyor musunuz? 2.katta oturuyorum asansör yok. Bebek arabasiyla bakkala markete gitmek bir 5 10 dk icin indir cikar zor olabilir. Kanguru önerisi olan var mı? Aldığınız güzel dediğiniz cevrenizde memnun olan. Markası fiyati nereden alabilirim yardimci olabilecekler varsa sevinirim.
rodin123 iremby Solomom sitesinden memnun kalanlar çok var 0 -4 yasa uygun olanından aldım yenidoğan aparatları da var
Englishteacher Ben de alıcaktım ama martta doğumum bikaç hafta sonra havalar ısınacak ve kanguru çok terletiyor yazın kullanılmıyor diye duydum o yüzden vazgeçtim almaktan ama alsaydım mamadus yada solomom alıcaktım mamadus özellikle arkadaşım kullanıyor çok memnunum bi bakın isterseniz
iremby rodin123 ben yenidogan olarak almayi dusunmuyorum 3 ayliktan sonra kullanirim diye dusunuyorum. 2 2.5 aylikken almayi dusunuyorum. Kis bebegi oldugu icin pek disari cikmam. Mayista havalar duzeliyor o aralar cikmaya baslarim.
Ezgi14 Polo bebegm henüz kucuk canm disaei cikip kullanmadim evde denedim ama guzel bir kanguru kuzenim kullanmisti onun tavsiyesiyle aldim