segah06 _biranneadayi ay inşallah Allah yardımcımız olur. Ben uzak sehirde iki çocuğumu da tek başıma büyüteceğim. Benim kardeşimle aramda 8 yaş var kıskançlıktan kurdeşen dökmüş mesela o
segah06 Canımmm, nasılsın? Hatırlamaz mıyım? Kalbime dokunan nadir kişilerdensin. Sürpriz bir gebelik oldu. Hâla şoktayım. Sen de iyisindir inşallah, her şey yolunda mı? Bebiş nasıl? ❤️ Eldgrn
Eldgrn segah06 çok şükür iyiyiz bizim pıtırcık da iyi büyüyor işte 😁 şimdi yemek yediriyorum postunu görünce hemen aklıma geldin. Sağlıklı gelir inşallah ben de şaşırdım hamile olduğunu görünce bir heves ettim ondan sonra vazgeçtim 🤣
012908- segah06 aralarinda 3.5 yaş var ama malesef büyük kızim biraz etkilendi annem var yanimda ama benimle zaman gecirmek oyun oynamak istiyor bazen oynuyorum ama kardesi daha kücük 2.5 aylik oldigu icin ona zaman ayirmakta zorlaniyorum.Oturmaya başlayınca öyle 3umüz oturupp oynariz diye düşünüyorum biraz sabır
segah06 Eldgrn hahahahah valla ben hala korkuyorum. Benim pıtırcığa yemek deme 😂 hemen ağlama krizine giriyor. 2 yaş sendromunu gümbür gümbür yaşatıyor şimdiden bizlere 😂 Hemen hamile kal ve bu süreci eskisi gibi birlikte yaşayalım lütfen 😂
Sumisali_ segah06 tam 23 ay var.5 gün önce doğum yaptım kardeşi eve geldiğinden beri kızımla göz teması bile kuramadım ne yaptıysam yanıma yaklaşmıyor.Zaten konuşamıyordu şimdi söylediği 3 5 kelime de yok hiç duymadım.Bu kadar zor olacağını düşünmemiştim.Eşim sana öyle geliyor dese de görebiliyorum ve çok üzülüyorum.
Vesiley segah06 4 yaş 7 ay olucak bizim araları . Her yaşta kıskançlık oluyormuş önemli olan bizim süreci nasıl yönettiğimiz bence kulak asma etraftan gelen seslere. Kötü niyetli olduklarını düşünüyorum ben bu şekilde konuşanları hamile birisine bunlar söylenmemeli
_mucizem_ segah06 benim oğlum 4 yaşında bebek gelince 5 yaşında olacak 🙈 gerçekten çok istedi kardeş kendisi ama ben korkuyorum ya kıskanırsa ya anlaşamazlarsa ya ben haksızlık edersem diye kendimi yiyorum 🤦🏻♀️ valla şimdiki aklım olsaydı gerçekten peş peşe doğurup birlikte büyütürdüm diye düşünüyorum 😂🤷🏻♀️
Makbule_ segah06 erken doğum riskim var olursa 3 yaş 2 ay var şimdi kardeşim kardeşim diye dilinden düşürmüyor ama eminim kıskançlıklar olacak eşit bi şekilde davranarak atlatacağız inşallah
Ebruaydn segah06 23 Ekim oğlum 4 yaşına girdi kızımda aralık doğumlu olucak tam 4 yaş ben bile korkuyorum suan istiyor sevınıyor ama ne tepki verecek ınanın bende bilmiyorum 🙈
Elfelf475 segah06 biz hep 3 yaş isterdik. Planlı hamilelikti 3 yaş 3 ay olacak inşallah illa her yaş ta kıskanma oluyor.