Soykan97 Kızlar Antalya da özel doktor olarak kimi önerirsiniz ? Memnun olduğunuz tavsiye edeceğiniz doktorlar kimler ?
Busra-0760 Soykan97 Antalya Vitale hastanesi Mehmet Taner kılıç takipliyim. Hamile olmadan önce gitmeye başladım gayet memnunum
051020antalya Soykan97 ben özel klinik inanç mendilcioğluna gidiyorum. cuma günü memorialde gülbin hanıma da gideceğim :)
Esralemi Pembiskizim ben anadolu hastanesinde tevhik hocaya gidiyordum 5 sene önce çokta memnundum manavgattayım şuan ama tekrar gitmeyi düşünüyorum
Goncakoc Antalya da vitale hastanesinde mehmet taner kılıç a gidiyorum gayet memnunum tavsiye ederim ☺️
051020antalya [bilinmeyen] ben özel klinik inanç mendilcioğluna gidiyorum. cuma günü memorialde gülbin hanıma da gideceğim :)
Beyazmelekkk 051020antalya canım merhaba sata göre 22+4 için detaylı randevu günu aldım az önce inanç beyden. Sence nasıl haftası erken mi ? Diğer günler doluymuş
051020antalya Beyazmelekkk yok bence iyi. ben ilk gebelikte 21.haftda gitmiştim bende cuma günü gideceğim 20.hafta olcam :)