ASE6154 Eflalefna ben kullanıyorum 1 yıldır özellikle başlıkları çok fonksiyonel gerçekten performansı çok iyi 🌼 ben hepsiburadadan almıştım şuan orda indirim var diye biliyorum mühendisinoğlu isimli sayfa paylaşmıştı indirime girdi diye
lemux 6 yıldır kullanıyorum, memnunum. Performansında herhangi bir azalma olmadı. Başlıkları da işini iyi yapıyor.
Eflalefna lemux Maşallah uzun yıllar kullanmışsınız 🩷 Süpürgenin heryeri plastikmiş kırılma çatlama filan oldu mu özellikle uzun borusunda yük oraya bindiği için
Eflalefna AnayimBenAna_ Yorumun için teşekkür ederim🩷Süpürge de herhangi bir arıza oldu mu peki kırılma çatlama vs plastik olmasından şikayet etmiş çoğu kişi
lemux Eflalefna eşim çok güç bindirir süpürgeyi kullandığı zaman, hiç bişey olmadı. Ben tavsiye ederim. Hem hantal değil, hem kaliteli, hem bileğe yük binmiyor. Mantıklı bence ihtiyacı olana.
Eflalefna AnayimBenAna_ Tamamdır 🙏🏽bende alcaktım ama fiyati yükselmiş biraz bekleyeceğim umarım geri düşer 🥲
m_mervee @Eflalefna ay ben de almayı düşünüyordum 4 bin lira zam gelmiş biraz daha ekler v15 alırım diye düşündüm
Eflalefna m_mervee Bende şok oldum tam gidip bakacaktım mağazaya 14 bindi 😥 Dik süpürge istemiyorum ben çok baktım evet belki kablo olayı filan yok ama garantisi 2 yıl birde sarj olayından korkuyorum bir kere almıştım başka bir markanın kini iade etmiştim temizliğinin ortasında şarjı bitip duruyordu.