Kubrasimsek58 Kızlar 26 haftalik hamileyim bebeğim erkek böbrek büyümesi var sağ böbrek 4 mm sol böbrek 5mm civarında yaşayan oldumu riskli biseymi doktorum amniyosentez önerdi fakat yaptırmak istemedim imza attım çıktım yaşayan varmi
Kayraninnannesi Kubrasimsek58 Kubrasimsek58 Genelde düzeliyor doğuma kadar. Çok nadiren tedavi gerektiriyor. Düzelmezse doğumdan sonra ilaç tedavisiyle düzeliyor. Genelde erkek bebeklerde oluyor benim bebeğim kız benimkindede var ama yine de doktor endişelenme çok önemli değil dedi. Canınızı sıkmayın, neden direkt amniyosentez istedi anlamadım doğrusu
fairytale_ Kubrasimsek58 detaylıda banada dendi canım 19. Haftamda simdi 31. Haftadayım duzelmis doktorum Bebek dogduktan sonra sunnet olursa sorun olmaz dedi endiselenmene gerek yok🌸
Merve-metin Kubrasimsek58 canım benim bebeğimde erkek sol böbrek 4.5 mm ölçüldü doktorum erkek bebeklerde genelde böbrek büyümesi oluyor 28.haftada normale dönüyor eğer dönmezse doğduktan sonra böbrek ultrasonu çekeriz bebeğine korkulacak bi durum değil dedi 2 doktora sordum biri kendi doktorum biri perinatoloji 2 doktorda aynısını söylediler sadece takip gerektiriyor dedi amniyosentez önermediler bana
Larraa Kubrasimsek58 Yeğenim var şu an 14 yaşında. Ablam ona hamileyken bunu söylemişlerdi bilmediğimizden çok korkmuştuk. Zaten o şekilde doğdu ve zamanla kendi kendine tedavisiz düzeldi. Şu an çok sağlıklı bir genç kız olma yolunda 🥰 Zaten sonrasında çok fazla kişide duyduk. Bebeklerde olası bir durum. Kendi kendine geçiyor.