Lfc Altin23 başın sağ olsun rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Doktorlar tabiki daha iyi bilirler . Bu besinler yumurtalıkları güçlendiriyor ben çok faydasını gördüm
Umutluol -Papatya33 2 gün geçti dün akşam da test yaptım negatif ama normal gebelik testiydi. Erken gebelikte mi çıkar normalde de çıkar mı eğer hamileysem
-Papatya33 Kızlar ya gebelik testi hangisi iyi . Aslında 10tane alıp hergun yapio takip etmek istiyorm
-Papatya33 Umutluol en kesin sonuç kan bence. Acaba kalmaz aklınızda en azından. Siz bilirsiniz yine de
Umutluol -Papatya33 peki mesela kan vermek için aç karnına olmam gerekiyor diye biliyorum gün içinde versem yine de doğru sonuç olur mu
-Papatya33 Umutluol aclik tokluk önemli değil beta hcg de. İstediğiniz zaman gidip kan verebilirsiniz
Lfc -Papatya33 aç karnına daha iyi olur net herşey çıkar ve vermişken tüm değerlerinize bakıyorlar.yine siz bilirsiniz
Umutluol -Papatya33 ben az önce bir test kiti daha aldım ve denedim bu sefer erken gebelik testi aldım adı duratest hatta yeni bir konu açtım bakarsanız. Test silik çıktı ama doğru sonuç vermiyor yazanlar olmuş farklı sitelerde