Rueemeysa Kızlar gece 1 den beri sancım var asla uyuyamıyorum duş sldım sıcak suyun içinde bekledim ama yok geçmiyor ve düzenli geliyor 10 15 dakika belimden karnıma ve kasıklarıma sancı gelince de karnım taş gibi oluyorr
Crnogzhn Rueemeysa ben 5 dakikaya kadar bekledim evde sonra hastaneye gittim koca koca sancılarım çıktı adalat içtim eve döndüm sabah sezaryene alındım normal doğumsa evde iyice sancını çek öyle git
Rueemeysa Crnogzhn 2. Doğumum olacak ve normal o yüzden beklemek istiyorum evde ama hastane 1 saat uzaklıkta ilçede olduğum için korkuyorum ve evde ki oğlumu bu saatte tek başına bırakmak istemiyorum dayanabildiğim kadar dayanıcam inşallah
Meslina06 Rueemeysa herkezde farklı seyreder canım benimde 2. Doğumun oldu sancilarim 1 dakikaya bir düşünce 3 saatte doğurdum acilmam çok hızlı oldu doktorlar bile şaşırdı ikinci doğum diye heralde
Meslina06 Rueemeysa 5 dakikaya bir 3 dakikaya bir olunca bekleme git hemen ikinci olduğumuz için açılma çok sık oluyor bide ben ağzımdan insirah süresi dusurmedim çok hızlı ilerledi dogumum
Rueemeysa Crnogzhn burda sağlık ocağı var ilk başta oraya gidip orda açıklığıma ve sancıma göre ambulans ile götürüyorlar eşim gece vardiyasında söylemedim henüz ona daha
Nur0653 Hastaneye mesafenizvar beklemeyin sağlık ocağına baktırın riske atmayın ona göre ne yapacaginiza.karar verirsiniz eşinize de haber verin