Mlsaa99 Dduman bebek cok kucuk oluyor o zaman 350 gramdi hatta hic unutmuyorum doktor da 2 hafta daha gec gelebilirdin daha guzel goruntuler alirdik demisti . İkinci cocugumda asla acele etmeyecegim
Desdem49 Beyazmelekkk detaylı ultrason için alan açıyorlar bebeğe detaylı bakılıyor zaten doktor alan açmasa biz alamayız bu randevuyu
Mlsaa99 Sara_bebek cok erken güzelim evet heyecanlanıyoruz renkli gormek icin ama bebegin beyin gelisimini tamamlamasini gereken hafta 20.haftada en erken gidilmesi lazim . 22-23 te gidersen senin icin daha olur
turkan403 Aslidmrkl bence iyi ben çok erken gitim 19haftada renkli olarak bakilmadi bir ay sonra gel dedi ama randevu bulamıyorum kontrol randevusuz gitsem kabul ederler mi ki
Sara_bebek Mlsaa99 Doktor bana 18-19 haftalarda detayli ultrasona gelmelisin dedi o yuzden bende 18 haftaya yani yarina yazildim 1 ay onceden yerler cabuk doluyor diye
Desdem49 esra34_ bana yeşil alan açtı bir ay sonra git dedi o zaman da 19 haftalık oluyorum ama daha almadım biraz daha bebek büyüsün diye bekliyorum