Pinarkorkmazer kaç yaştan bahsediyorsunuz mesela her yaşın bi dönemi varya ben bebeklik belki 1 yaş 2 yaştan bahsediyorum evet dururlar ama uzun vadede durmazlar. Normal hayatı çalışan anneler zaten çocukları idame ettirebiliyor diye çalışabiliyorlar zaten. Benim kastettğimle senin bahsettiğin şeyler aynı değil boşver istersen. 2.5 yaşında ki çocuğa çok bağımlı yetiştirmişsiniz diyorsunuz. Bende çalışıyordum ama oğlum durmadı bi süre sonra hep beni istedi kalabalğı çıkmadı dedesini herkesi tanımasına rağmen beni bırakmadı o yaşlardı ben bilerek bağımlı mı yaptım. Uzaktan değerlendirmeyle bi anneye çocuğu bağımlı yapmışsınız demeniz çok yanlış bi de öğretmenseniz. Anne belki daha farklı anlocak ve çocuğunu uzaklaştırmaya çalışacak bağımlılığo azalsın diye çocukta travma bırakacak herkes sizin gibi bilgili değil maalesef . Ben nurdan o kadona çocuğu bağımlı yapmışsınız kimseye demem bunu çocuk 2.5 yaşta ilk öncelik annesidir bazılarında baba da oluyor ama gene sonuç anneye döner. Bu bağımlılık değildir