Hanife81 Kızlar 1 hafta öncesinde bebeğim az hareket ettiği için 2 günde bir hastaneye gidip nst ye bağlanıyordum nst lerin biri kalp atışı düşük diğeri normal çıkıyordu bir terslik olduğu belliydi 1hafta kadar böyle devam etti sonunda doktorum yatış yapmaya karar verdi ilk önce hafif suni sancı vericez kalp atışları kötü olursa sezaryana alıcaz dedi tmm dedim 1 -2 saat suni sancı verdiler ama hiç ağrı hissetmedim ama karnım bi tuhaf olmuştu kendimi çok kötü hissettim içime bebeğime birşey oldu diye çok ağladım 😔sonra hemen spinal sezeryana aldılar ameliyatta doktor kafasını uzatıp çok fena kordon dolanmış boynuna dedi hemen bebeğime hava verdiler dikişlerim atılırken yanıma getirip koklattılar o an bebeğimin iyi olduğunu görünce dünyalar benim oldu 15.01.2019 miniğimi kucakladım 🥰 darısı tüm hamişlerin başına 🤲🏻
Hanife81 Dimple23 evet ultrasonda görünen birşey değil benim ilk gebeliğim olmadığı için erken farkettim hep hareketleri dinledim geç farketseydim daha kötü sonuçlar olabilirdi o yüzden çok dikkat etmek gerekiyor