kocafethiyee Merhaba arkadaşlar bebeğim 34 haftalik kilosu 2300 gr boyu 43 cm dedi sizce nasıl boyu biraz küçük geldi bana doktor da birşey demedi sizinkiler nasıldı biraz endişelendim
ezgi-esk kocafethiyee Bu sizin ve eşinizin boyuna göre ve doğum kilosuna göre değişir. Zaten bir sorun olsa doktorunuz söylerdi. Buradaki gebe annelerin bebekleriyle kıyaslamak yanlış olur. En nihayetinde bebek anne babaya çekiyor. Herkesin boyu kilosu kemikleri aynı değil
kocafethiyee ezgi-esk aslında doktorumda söyledi benim ve babasının boyu çok uzun değil oda babasına çekecek biraz minyon bi bebek olacak dedi ama işte endişeleniyorum ister istemez
ezgi-esk kocafethiyee Burdaki yorumları okumak sizi gereksiz yere üzer. Eşiniz ve siz kısaysanız bebeğinizin de kısa doğması çok normal. Ve eşiniz ve sizin doğum kilolarınızla orantılı doğar bebek genelde. O yüzden buradaki yorumlar size yol gösteremez bu farklı bi konu 🙏🏻
kocafethiyee ezgi-esk ikimizde 1.60 boynundayiz benimle aynı haftada olup aynı bebeği ayni boya sahip olan varsa belki ićim rahatlar diye sormuştum şimdiye kadar herşey normal diyordu bu hafta ilk defa söyledi böyle bişey