Wg12 37.haftada neler hissediyorsunuz Ne zaman Doğum olacak ve Herşey hazır mı neler yapıyorsunuz doğumu kolaylaştırmak için fikirleşelim
kirpapatyasii1 Wg12 bende bugün hastaneye gittim 37+2 günlüğüz nst de gram sancı çıkmadı Bi an önce kavuşmak istiyorum herşeyimiz hazır🥰 sağlıcakla kucaklarimiza alalim inşallah 🥲🙏🥰
Papatyamm63 Wg12 şuan aşırı derecede vajina batması sanki bebeğin başı cikicak gibi arar ara ağrı giriyor öyle 37+3 günlük olduk.
Tuzlimon1 Wg12 hiçbir şey hissetmiyorum desem yeridir. Ara ara kasılmam vardı onlarda gitti kayboldu. Kalçam ağrıyor hep sola yatmaktan onun haricinde bekliyoruz öyle 🥰
Wg12 Fulya90- çok az kalmış Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 bizimde daha belli değil normal mi sezeryanmı olacağı Normal istediğimi belirttim ama Alttan muayene olacağım pazartesi günü o zaman daha netleşir herşey gibi
Kader_mercan Ben bugün gittim kontrole sancım gözüktü nst de ama sancım yok tu sonra gönderdiler eve herseyimiz hazır uzaklığımızı bekliyoruz
Wg12 Kader_mercan az kalmış o zaman senin Gelmek üzeredir belki Bende bi kaç gün önce ilk nstye girdim hiç sancı falan çıkmadı bakalm Ne zaman gelicek bebişlerimiz
Wg12 kirpapatyasii1 Aynen öyle biran önce gelsin istiyor insan inşallah Vakitlice sağlıkla kucağımıza alırız ✨🙏
umycnr94 Artık gtmyor kasik ve vajina ağrısı var midem yanıyor cnm ymek ymek istmyor uyuyamıyorum falan 😔
umycnr94 Wg12 hem öyle hmde sürekli hareket takibi ypma ihtyci duyuyorum yeri darlasti kordon flan aklıma herşey glyor pskolojim bozuldu artık bide herkesin sen dha doğurmadin mi demesi çabası sanki benim elimde
umycnr94 Wg12 sırf o yüzden kimseyle görüşüyorum inan ki oğlumu okula birakisim aynı sener sen kaciyor ya hah aynı öyle 😂