Sevgilimmmmmmm Düne kadar koku hassasiyetim mide bulantım vardı. Bugün yok sadece yumuşatıcı kokusu hala tiksiniyorum ve eşimin kokusundan. Onun dışında hepsi gitti sigara icemiyordum artık canım çekiyor. 7 haftalığım
Tomucuk12 Sevgilimmmmmmm canım sureklı olmuyor o belırtıler bazen hıc bısey hıssetmıyosun ınan kanaman yoksa endıselenme bence
Sevgilimmmmmmm Tomucuk12 dün ve bugün sağ yumurtalığımda ağrı var ama dün doktora gittim her şey yolunda dedi. Sağ yumurtalıgimda kist var ondan ağrıyor olabilir mi
Sevgilimmmmmmm Minerva_ dün ve bugün sağ yumurtalığımda ağrı var ama dün doktora gittim her şey yolunda dedi. Sağ yumurtalıgimda kist var ondan ağrıyor olabilir mi
Sevgilimmmmmmm Oykuenes20 dün ve bugün sağ yumurtalığımda ağrı var ama dün doktora gittim her şey yolunda dedi. Sağ yumurtalıgimda kist var ondan ağrıyor olabilir mi
Sevgilimmmmmmm alisyaroyal dün ve bugün sağ yumurtalığımda ağrı var ama dün doktora gittim her şey yolunda dedi. Sağ yumurtalıgimda kist var ondan ağrıyor olabilir mi
Tomucuk12 Sevgilimmmmmmm evet bir de bu ağrılar hep oluyor bebek büyüyor sonuçta yerleşmeye çalışıyor ben de kist var tüm hamileliğim boyunca ağrı yaşadım