Mucizeem__
GirlandBoy_Mom
Amin inşallah kızlar çok teşekkür ederim düşünceleriniz den dolayı. Ve çevremdeki herkes bana bunu söylüyor ben olsaydım bu kadar güçlü duramazdım diye😔
Şuan çalışamıyorum hamilelikten dolayı. Ancak işime geri dönmem 3 seneyi bulur. 3 yaşına gelince kreşe vereceğim ben de çalışacağım düzenimi kurduktan sonra eşyalarımla ayrı eve çıkacam inşallah. Evet şuan muhtaçlıktan diye düşünüyor muhtaçlık değil halbuki. Hamilelikte insan çocuğunun babasından manevi destek görmek istiyor. Zaman zaman bu duygular içerisine giriyorum. Fakat asıl isteme amacım elimde delil olması.
Boşanmadan önce ona çok söyledim çabaladım yapma bak böyle ben ne senin annenim ne kendi annemim sana olan sevgimi kullanma biz boşanırız onlar evinde sefa sürer dedim. Bırak bu alkolü uyuşturucuyu gel bak sana da destek olurum tedavi ol dedim. Açık bir insanım tesettürlü biri değilim ama namaz kılmaya başladım. Dedim ki namaza başladım eve sokma alkolü dedim. 2 günlüğüne şehir dışına çıktım geldim dolapta 2 şişe gördüm. Uyuşturucuyu bırakırsam boşanırız dedi. Başka şehire gidelim yaşayalım dedim olmaz ben burdan ayrılmam emir altında çalışamam hem de annemi bırakıp gidemem asla dedi. Tamam çalışma ben çalışırım yeter ki gidelim huzurlu olalım hem benim de annem yalnız dedim olmaz dedi. Hem sülalesine özellikle annesine bağımlı biri hem de bu alkol madde olunca öfke kontrolü de baktım yok artık her gün kullanıyor mecbur kaldım gitmeye. Deseydi tamam alkolü bırakıyorum madde için de tedavi olurum başka şehire gidelim olur deseydi ailesine sülalesine de beni ezdirmeseydi hakaretler ettirmeseydi ben yine destek olur yuvamı dağıtmazdım. Ama hala beni suçluyor ben salakmışım sırf çekip gittim diye. Ama hiç evlendiğime de çocuğum olacağına da hiç pişman olmadım. Allah verir herkese düşen payını. Hem yuva yıkmanın günahı büyük hem kul hakkına girmenin günahı büyük hele ki hamile bir kadına bu yapılanlar… Daha çok şey dediler yaptılar anlatsam gerçekten film gibi çok 5 buçuk ayda yapmadıkları kalmadı. Avukat bile dedi bu kadar kısacık zamanda neler yaşamışsınız dedi. Şuan benim vicdanım rahat ya bu bana yeter. Evet zorlanıyorum zorlanacam da evimi özlüyorum bazen orda olsaydım dediğim de oluyor ama kararımdan pişman değilim asla. Biraz zaman geçsin bebeğimi kızımı kucağıma alayım her şey düzelecek inşallah. Rabbim kimseye yaşatmasın herkesin yuvasına huzur mutluluk versin. 🤲