Mucizeem__ benim ilk bebeğim düştü. Sonra o psikolojiyle istemedim bebek ama eşim çok istiyordu hatta kavga etmiştik küstü sen boşanmak istiyorsun o yüzden istemiyorsun dedi. Sigara kullanıyorum sigarayı bırakıp öyle hamile kalmak istiyorum bir daha bebek düşerse kaldıramam dedim. Düşükten sonra ilk reglimi 25 gün sonra oldum. O ay bebek yapalım dedik ama dalga geçiyorduk bu ay olmadı sen den olmadı diyordum o da bana asıl snedne olmuyor diyordu ama şakalaşma muhabbetiyle böyle o ay geçti. Ertesi ay regl oldum o ay saldık zaten olmuyor bu ayda olmaz dedik çok istekli olmadık olsun diye diretmedik niye olmuyor diye strese hiç girmedik. Nisan 14 ünde evlendik mayıs 9 da bebek düştü ve son regl tarihim 30 haziran bir daha regl olmadım. Regl günüm de arkadaşın ısrarıyla test aldım bir kaç tane
Amaann zaten olmaz kasıklarımda bacaklarımda ağrı var olurum bugün diye düşünüyordum testi yaparken de umursamazca yaptım Bi baktım teste çift çizgi ama ben o ikinci çizgiyi gördüğümde çığlık çığlığa ağlıyorum hemen eşimi aradım. Boşanma kararını da bir kaç gün önce almıştım boşanacaktık. Ağladığımı öyle duyunca ilk defa kuzum noldu birine bişey mi oldu dedi yok dedim hamileyim. Nasıl yani dedi afalladı. Bir önceki hamilelik haberimizi de boşanma kararı alınca öğrenmiştik şimdi de boşanacam dedin karar aldık yine hamilesin dedi. Sevinçten mi ağlıyorsun istemediğinden mi dedi aptal dedim tabi sevinçten ağlıyorum. O kadar sevinmiştim ki anlatamam ama eşim aldır dedi. Defalarca aldırmam için konuştu ikna etmeye çalıştı ama aldırmadım. Allah ın hikmeti kızı olsun isterdi hep ve inşallah kızımız olacak.10 gün içinde Boşandım geldim. Diyeceğim şu hiç ummadığın anda gerçekten oluyor. Umudumu cidden kesmiştim o da kestimişti. Evliliğimizi toparlamıştık hamile olduğumu bilmiyordum o gün görümcem geldi evimizi dağıttı bozdu gitti. Eşim o gece beni onların yanında öldürmeye kalktı mahalle ayağa kalktı herkes duydu o dedim ki o gece bebeğim düşmediyse hiç düşmez. 5. Aydayız kızımla o benim minik mucizem. Kendini serbest bırak zamanı gelince Allah veriyor.