Mavikizkaracocuk Kızlar bir kaç gündür midem bulanıyor gibi ama emin olamıyorum çok değil yani ama sürekli bir garip sanki üşütmüş gibi bir tuhafım 7 haftalik gebeyim acaba mide bulantısı böyle mi başlıyor
Happyka Mavikizkaracocuk benimde açlıktan bulanıyor geçeleri midem bulanıyor san ki hiç yemek yememiş gbi şuanda makarna turşu yedim biraz durdu
Asdfg2113 Mavikizkaracocuk Gebeliğin başında olıyor genelde tuzlu şeyler yiyin bastırıyo mide bulantısını ben oyle olduğunda çubuk ayran vs yiyordum
Tinkivinkidipsi Mavikizkaracocuk 7.haftadayım aynısını yaşıyorum bulantı desen değil ama bulantı gibi de ve rahatsız ediyor arada yiyemiyorum pilavı çok severim pilavdan tiksinmeye başladım
Mavikizkaracocuk Happyka bende sürekli biseyler de yemek istiyorum ama canimda hiç bisey istemiyor bir tuhafım son 2 3 gündür anlam veremedim
Tinkivinkidipsi Happyka aaaa benim de öyle geceleri veya sabah uyandığımda oluyor kraker yiyorum tuzlu o bastırıyor
Happyka Tinkivinkidipsi sürekli açim limonlu çay birde turşu yiyorum ekmekle 😂 bu nedir anlamadım gitti
Tinkivinkidipsi Mavikizkaracocuk annem de bana hamileyken çay içememiş annem normalde çay içmesin başı ağrır o kadar sever ama hamileyken tiksindim dedi bende de pilav oldu 😂