Busra2110 Oğlum olcak ben Mir Aslan dedim ama kimse beğenmedi ben yine de aslanlı bişey istiyorum annem Yiğit Aslan diyor bilemedim. Önerilernizi bekliyorum
Topraksmom Busra2110 Erkek olsaydı Karan Aslan ya da Karan Efe düşünmüştük kızım olcak nasipse Duru , İnci , Doğa isimleri arasında kararsızım 🥰🌸
Balbebek012 BenimBalBidigim kız olursa Ece Erkek olursa Selim 🫶🫶🫶 Cinsiyeti göstermedi 14+1 deyiz heyecanla bekliyorum 💕💕💕
Tuliy5 rozamomy Belli ki inançli birisin. Defne ismini koymamanı tavsiye ederim o yüzden. Defne Yunan mitolojisinden gelen bir isim. Defne mitolojideki tanrıça. Kendisi ağaca dönüştürülmüştür. Bu ağacın adı da dilimize Defne olarak geçmiş maalesef
Akdere_44 BenimBalBidigim oğlumun adı Hamza kızıma da Hafsa ya da Hazal diye düşünüyorum ama kararsızım
Gzmnur Gamze_gamze ahahaha aynen valla ben yurtdısındayım kimse yok burda en fazla telefonda konusabiliyorlar
Merve32- Gamze_gamze biz de öyle ama alıştı şimdi herkes doğmasına da 7 gün kaldı isterse alışmasınlar 😂
symylcnkya BenimBalBidigim bebişimiz cinsiyetini göstermediği için kız için Simra erkek için Batın koymayı düşünüyoruz
Gamzeeadnx Kimsede Aziz Uras duymadım bu zamana kadar isim nasıl acaba eşim miraç istiyor çok zor bi durum bnde miraç istemiyorum ☺🤣
Liimon Gamzeeadnx bahar dizisini izlemiyorsunuz sanırım😅herkes ordan duyduğu için koyuyor çok fazla bu sene