Seherkarakoc Hamis354225 Atakan beye bakilcaksaniz sabah 8 de orda olup vezneye parayı ödemiş olmanız lazım ben 7.sirada olmama rağmen akşama kadar bakilamadim çok erken gitmeniz lazim
Hamis354225 Seherkarakoc ne zaman gitmiştiniz acaba ben aralıkta gideceğim yine kalabalık olur mu? Ben ilçede oturduğum için en erken 7:30 bitebiliyorum yol 2 saat sürüyor mecbur 10 gibi orda olacağım
Seherkarakoc Hamis354225 kota dolduktan sonra kayıt yapmiyolar diye biliyorum kuzenimde geç gitmişti sıraya almadilar maalesef zorla kavgayla gürültüyle yazdırdı adıni. Erkenden orda olup ücreti ödemeniz gerekiyor. Araştırma hastanesi olduğu için hep kalabalık şehir dışından gelen de çok bizde şehir dışından gelmiştik
meryinthemood irem27 kliniği yok erzurum araştırmadaydı herhalde. Sabah vezneden sıra alıyorsunuz sırayla alıyorlar detaylıya sonra.
sunkiss Babies24 almıyorsunuz sabahtan gelip vezneden ücreti yatırıyorsunuz nereye gitmeniz gerektiğini size söylüyorlar doktorun yanına çıkıyorsunuz orada imzalamanız gereken kâğıdı imzalayıp isminizi yazdırıp sıranızın gelmesini bekliyorsunuz
zeyka Sehir Hastanesi’nin karşısında radyoloji doktoru İhsan Doru var kendi muayenehanesi. 2023 yılında. Ona gitmistim çok memnun kaldim. Hatta bana safrakesen taş dolu biliyir musun demişti ilk defa orda öğrendim benim organlarıma da bakmış 😁
Babies24 sunkiss biz 5 te yola çıkıp 7 gibi orda olmayı planlıyoruz 7 buçuğa kadar tam yeri bulsak geç kalmış olmayız değil mi sıraya geçmek için muhtemelen insanlar sıraya girecek