Miniklerinannesiyim Ecemom_ benim beşik kızım yatıyordu taşındım 4 aydır eski evde duruyordu gecen hafta getirdik geri kızım yatıyor yani bişey olmadı ilk defa durdum rabbim esirgesin
Zehra_gonul İnanmayın bencede boyle seylere benım ablam 30 haftalıkken kurdu besıgını masllah bebegı gayet ıyı saglıklı bnde 34 haftalıgım suan dün kurdum besıgı sokmem yanı miletın lafıyla miletın agzına bakarsak daha cok seyı kafaya takarız
Elaelaelammm Ecemom_ güzel düşün güzel olsun Boşboğazlık yapanlara kulak verme kapa yoksa hamileliğini mahvedersin tadını çıkara çıkara doya doya alışveriş yap bana da kayın validem almayın daha son ayı bekleyin dedi tınlamadım herşeyi gönlüme ve keseme göre hazırladım çok şükür 😊
Mhtpdrmz06 Ecemom_ ay hayır canım kafanı bulandırma lütfen. Oğlum doğmadan kaç ay önce kurmustuk beşiğini. Şimdide yeni beşik aldık daha 2 ay var kızımın doğmasına trendyoldan almıstım sağlammı diye bakmak için mecbur kurdum tekrar niye söküp uğraşayım hatta nevresimini serdim yastıklarını koydum öyle duruyo. Batıl inanç.bunlar inan
Nzyl Ben hamile değilken eltim vermişti beşik bize yüklük olarak kullandım😂😂 şimdi 29 haftalığım artık bir sahibi var beşiğin 😂
LionsMom Ecemom_ ne alaka ya ben 2 ay kala kurmuştum ne olur ne olmaz diye elhamdulillah hiç bşssy de olmadı bebeğim sağlıklı 11 aylık inanmayın böyle şeylere batıl inanç
Manollyaaa Ecemom_ oğlumun doğmasına neredeyse 2 ay vardı kurmuştuk şimdi oğlum 3 yaşında doğduğundan beri bizle uyuyor 😂 beşik bize bakıyor biz beşiğe 😂😂