Merve_kucuk Eminekcmz 7+5 adet olmanın ne kadar iyi olduğunu daha iyi anladım😂😂Adetken bu kadar sivilce çıkmıyordu alnımda
arciha Eminekcmz 11+3 haftalığız benim de alnımda ufak ufak sivilceler çıkmaya başladı hamileliğim en başından beri henüz geçmedi🫠
Cinardic Eminekcmz 13+2 yim ilk bebeğim erkekti hiç böyle olmamıştım suan alnım hep minik minik sivilce
Begm_01 Merve_kucuk benimde öyle yüzüm mafoldu kızarıyor kabuk atıyor üstüne sivilceler ödem atamıyoru
Leyli_gul Eminekcmz Ah ah o zamanlar benim küçük sivilcelerim çıkıp sönüyordu hemen şuan 33. Haftadayım sürekli çenem boynum biri çıkıyor öbürü arkasından geliyor bıktık vallahi 😂
Elfelf475 Eminekcmz benim 20. Haftalara kadar öyleydi şimdi temizlendi düzeldi açıkçası. Başlarda her gün bir sivilce çıkıyordu 🤦🏻♀️
Brvndkm Benim de hamileliğimden beri küçük küçük sivilceler alnımda yüzümde 11+4 üm kızımda böyle olmamıştım😔
yeni_anne2 Eminekcmz aksine yüzüm güzelestı görümcem ne kulanıyorsunn bu kadar yüzün temizlendi diyordu hep 😅😅 bende bisey kulanmıyorum ne kulanıcam hamile halimle diyorum