Gizemnur1111 12+5 günlük hamileyim az önce kanamam geldi sıvı şekilde pıhtı yoktu sonra durdu acile gittik kan aldılar bi sorun olmadığını söylediler çok korkuyorum
Cerosss1 Gizemnur1111 Benim de ilk haftalarda iki kez kanamam oldu biri baya gelmişti hatta çok korkmuştum hastahaneye gittik ultrasonla bakıldı bebek alanı dışında oluşmuş bi sorun yoktu ama yine de proluton iğnesi vuruldum ve istirahat ettim her ihtimale karşı
Gizemnur1111 Oksuruksurubu hayır kadın doğum bölümü yok gittiğimiz yerde kendi hastanemiz çok uzak ama mesai saatleri dışı şu an bilmiyorum gitmeli miyim
Oksuruksurubu Gizemnur1111 sizin yerinizde olsam giderdim ultrasondan göremeden anlayamaz aynı şeyleri yaşadım bende
Oksuruksurubu Gizemnur1111 ilaca başlattılar 1 kutu progestan kullandım yattım dinlendim. Bide yoğun idrar yolu enfeksiyonu düşüğü tetiklediği için onada baktırdım antibiyotik kullandım onun için geçti şükür 4 ay bitti kızım olacak
Oksuruksurubu Gizemnur1111 ben şehir hastanesine gittim direk oranın acilince herzaman kadın doğum doktoru var