Cerencav Kızlar daha önce kanamam olmuştu. Buraya yazmıştım. Kanama alanım vardı. Bugün kapandığını söyledi doktor. Ama bugün leke geldi pembe renkte. Doktor olabilir dedi önemsemedi. Progestan fitili atarken tahriş etmiş olabilir miyim? Başına gelen var mı
yenibirannis Cerencav fitille alakası yok canm ben 3 haftalıktann 13. Haftama kadar leke gördüm fitilde kullandım içerdeki eski kan atıyor kahverengi pembe leke değil kırmızı kan olursa korkalım demişti Dr um
Ftmnrutlu yenibirannis ben 3-4 gündür kullanıyorum ama lekelenmem daha da arttı ve çamur gibi ondan mıdır içerdekini mi atıyordur
beyzanurslgn yenibirannis ben dün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim doktor pek ilgilenmedi ilaç yazmadı, sizce progestan kullanmalı mıyım
umutluanneadayi Cerencav 6+3 benim hiç kanama alanım yoktu ama kahverengi lekelemem oluyordu 11 haftadayım daha da kullanıyorum kırmızı gelene kadar korkma demişti Doktor’un
Ecem54 Benimde iki hafta önce abaya kanamam oldu iki haftadırda lekeelenme kahve pembe renk arası geliyor 13 mm miş kanama alanının boyutu böyle lekelenme devam eder dedi doktor vücud kanı emebilirmiş ileri zamanda
Fatma_4224 beyzanurslgn başka doktora görün canım keyfimize göre maalesef ilaç kullanmanız hele ki hamilelik döneminde içini ferah tut imkanın varsa özel bi doktora görün
beyzanurslgn Fatma_4224 dün gittiğim doktorda özeldi anlamadım neden böyle davrandığını, yarın tekrardan kan vericem başka doktora göstereceğim
yenibirannis beyzanurslgn sen gene Dr danışıp kullan canım bana Dr yazmıştı cünki belki iğne yada başka bişide verebilir ama korkup stres yapma bna Dr kan kırmızı olmadığı sürece korkma demişti