rumeysa_1c Kızlar 35 haftalık hamileyim ilk gebeligim sanırım kasılmam var anlamıyorum ama karnımın bir yeri sertleşip yumuşuyor ağrım falan yok bu kasılma mi oluyor
bhtrolcay rumeysa_1c bende de 30.haftadan beri var sanırım ayakta çok durunca yorulunca daha çok oluyor mesaneme baskı yapıyor bide ya sanki sıkışmışım gibi hissediyorum. Aynı zamanda yürümemide kısıtlıyor🤷🏻♀️
skulentizm Ben de tam bununla ilgili bir başlık açacaktım. 37deyim aynı dediğiniz gibi sertleşip yumuşuyor özellikle ayakta durunca aniden sertleşiyor. Kasılma mı bebek mi itekliyor anlayamıyorum
skulentizm Seydanuurr4 önceki haftalarımda doktoruma sertleşmeyi sorduğumda yalancı sancı özellikle akşamları genelde olur normal dedi fakat yalancı mı gerçek mi bilemiyorum haftaya kontrolüm var
skulentizm Seydanuurr4 hiç bi fikrim yok doktorum olur normal dedi ben de çok üstünde durmadım ama zorlanıyorum vajina bölgemde de ağrı var bebek baş aşağı duruyordu en son var mı sizin altta ağrınız
rumeysa_1c Dilaradenizz0 ağrım falan yok ama kontrole gitmeli miyim yoksa normal mi bu haftalarda ya da ne olsa doktora gidiyim sürekli hastaneye gitmekten sıkıldım valla
Dilaradenizz0 rumeysa_1c yani bilemiyorum bende de sürekli vardı ama doktor gözetimindeydim. En son gün almaya gittiğimde nts de bu kasılmalar sancı olarak çıktı ve doğuma alındım. Siz yinede ihmal etmeyin.