Damlagngr Merhaba hanımlar 35 haftadayım feci kabızlık yaşıyorum bekunis diye ilaç aldım kullanan varmı henüz başlamadım önerisi olan
yenibirannis Damlagngr ben duphalac kullandım çok etkili bi şurup ve hamileliğim o surup sayesinde çok iyi geçti wc zamanlarım yani Dr önermişti
Srp53 Damlagngr bekunis normalde çok etkili bir hap ama hamilelikte duphalac kullanılıyor diye biliyorum
yenibirannis Kardenizz 3 gün mü 6 ay boyunca kullandım ben Dr önerisiyle hergün aç karnına yada yemekten sonra bi yemek kaşığı içilmeli
Damlagngr @Srp53 gebelikte de kullanıldığını söyledi ama onu alayım basura çevirdi neredeyse son haftalarımdayım 🥹
Srp53 Damlagngr kullanılır dedilerse öyledir ama ben niyeyse duphalac kullanılır diye biliyorum. Duphalac da rahatlatacaktır.
Kardenizz yenibirannis ama doktoruma danışıcam çünkü geçmedi 3 gün kullanmama rağmen belki doktorun uzun süre kullandırır işe yaramayıncada karnım çok kötü ağrıyor
yenibirannis Kardenizz kötü mü bnce aynı şuruptan bahsetmiyoruz duphalac şekerli tatlı bi şurup çok rahat içtim😂