Ed71 Kızlar emzirme atleti mi yoksa emzirme sütyeni mi daha kullanışlı olur ? Ve bildiğiniz hesaplı satan yerler var mı
Deletedmom56 Ed71 canım bana atlet daha mantıklı geldi emzirme sütyeni alsak üstüne mecbur atlet giycez bu sefer emzirmek istediğimiz zaman zorlanıcaz atleti açmak için mantıken emzirme atleti bence
Duyguynrky Ed71 valla aleti ne bilmiyorum da ne südyenini ne de atletini kullanmadım 5.ayımıza girdik hala südyensiz dolaşıyorum evde dışarıda da penye sporcu atleti çok rahat oluyor ay onu açayım al annecim filan hiç başaramadım cart diye çıkartıveriyorum 😂
Duyguynrky Ed71 ayy benim beyin off atletmiş kız o 🤣🤣🤣🤣🤣 atletide kullanmadım normal atlet kullandım ben bence gereksiz almayın
GGkaya3435 Ed71 ikisinden de aldım ama kış bebeği benim kızım o yüzden emzirme sütyeninin üstüne üşütmemek için atlet giymek gerekiyo ve zor oluyo saçma oluyo. Sütyen alma Emzirme atleti al Yaz olsaydı sadece emzirme sütyeni olabilirdi
Kardii Ben 1 tane emzirme atleti aldım bir kaç tane de normal temiz atlet alıcam ne olur ne olmaz 38 lira verdim normal çarşıdan aldım
Englishteacher Bana aldığım yer emzirme atleti önermiyorum sarkma yapıyor dedi ben sütyen aldım çok da rahat geldi balensiz olduğu için suan bile kullanıyorum sonrasında da kullanırım
Ed71 Englishteacher ben emzirme atletini giydigimde sutyen de giyerim zaten sarkma olmaz oyüzden diye düşünüyorum 😊