zaman0686 ogul_can benim 13 haftadayım bende mi yaptırsam çok kararsız kaldım en iyi sonuç veren sanırım amniyosentez sanırım
ogul_can zaman0686 amniyosentez 16.hafta yapılabilir zor bir işlem değil düşük riski olduğu için insan tedirgin oluyor ama ben bu belirsizlikte duramadığım için yaptırdım umarım güzel sonuçlar alırız
-37- ogul_can benim yaşımda 40 15. Haftadayim.banada 64, te bir risk dedi .ilk cocugum ayni şeyleri söyledi hiçbirini yaptırmadım. Üçlü tay var haftaya o da yüksek çıkacak muhtemelen ama düşünmemeye çalışıyorum
zaman0686 -37- öyle tabi düşünmemek gerekiyor aslında ama bilmek istiyor insan arkadaşım yaptırdı benim sonucu iyi çıktı şükür çocukta gayet sağlıklı bilmiyorum o kadar karasızımki bende
-37- zaman0686 ben yaptirmayacagim,çünkü yaptırsam da öyle kabulum.rabbimin vardır bir bildiği diye düşünüp sanırım teslimiyetle tevekkül etmek gerek
e_blue_sky_a ogul_can yaş riski çıkacağını biliyoruz. Önemli olan trizomy 10.000 yazan yer güzel çıkmış yani. İçin rahat etmezse fetal DNA ver. Ense kalınlığı nasıl burun kemiği görüldü mü ultrason nasıl geçti
zaman0686 ogul_can teşekkürler verdiğiniz bilgiler için inşallah bebeğiniz gayet sağlıklı çıkar 🙏 burda destek olmak bile güzel birbirimize