AnayimBenAna_ Asli_yazici1 aradım sülaleye 10 numara torun geliyo dedim 😂 eşimin tarafına kendi ailemede ilk anneme söyledim o diğerlerine söyledi
Deletedmom_116 Asli_yazici1 bahçeden çin biber toplarken anneme söyledim 😂😂oda bırak niye ropluyon diye kızmıştı ilkindede eşimle kavgamız oldu Onda öğrendiler
Cheryy1 Asli_yazici1 benimki tüp bebek ile oldu cok beklenen bir bebekti bizim icin 😊 beta değerimi ögrenir öğrenmez herkese soyledik sevincimizi paylasmak istedik zaten içim icime sığmıyordu 😆😆
Asli_yazici1 Guneyinannesi1 ya bende 1 haftadır içimde tutuyorum daha kese kalp atışı falan görmedik erken öğrendim ama çatlıcam 🤣
AnayimBenAna_ Asli_yazici1 yok benimki o annelerden değil ya 😂 kimseye demeyin aile içinde kalsın şuan dedim söylemedi benimki eşimin tarafındada gerçekten 10. Torun olunca öyle söylemiştim 😂
Deletedmom_116 Asli_yazici1 ahaha bide riskli gebelik oluyo benim genelde Hata şey demişti ben anlamıştım zaten dndnfjd
Asli_yazici1 Cheryy1 benimde içim içime sığmıyor bize de sürpriz oldu zaten 🥹 değerim daha çok yüksek değil 700 ama bugün patlatıcam bombayı 🤣
Cheryy1 Asli_yazici1 haha kız benim degerim 119 du ilk 😆😆 valla ben dayanamadim soyledim cokta iyi ettim herkes akşamına bizdeydi tatlilar bilmem neler heyecanımızı ailelerimizle yasadik guzel bi gündü 😊
Cheryy1 Asli_yazici1 bu arada hayırlı olsun rabbim sağlikla ilerleyip kucagina almayida nasip etsin insallah😊💗
AnayimBenAna_ Cheryy1 benim 68 di 😂 eşimin yeğenleri bizde kalmıştı o gün kahvaltı masası yerdeydi kızlar 10. Kuzeniniz geliyo dedim kalktılar sarıldılar sonra yenge sen otur biz evi toplarız diye eve giriştiler 😂😂
Cheryy1 AnayimBenAna_ 😆 yaa cok guzel gerçekten o ilgi vs insanlarin sizinle mutlulugunuzu paylaşması falan cok guzel seyler 🥲💗