Feroo Kızlar bugün doktora gittim klomen fayda etmemiş yumurtalarıma önümüzdeki ay iğne başlayalım dedi böyle durumla karşılaşan varmı aranızda bilgi verirmisiniz
Melo14 Arkadaslar merhaba bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ara ara karnımda kısa süreli ağrı gibi bir sey oluyo normal mi acaba tecrübelerinizi aktarır mısınız tesekkür ederim 🌸
Tugce28 Melo14 sağ kasığıma arada giren bi batma oluyor adete 3 gün var test yaptım negatif sizin ki nasl
Tugce28 Melo14 bi kişi kistten dolayı oluyor bendede olmuştu dedi benim pazar günü adet olmam gerekiyor ağrı da gitti kafam karışık baya
Melo14 Tugce28 dr klomeni verirken muayene etti kist yok dedi bilmiyorum valla bende bi akıntı çoğaldı şimdide ağrı gitti sanki en iyisi kendimi dinlememek nasipte varsa olur inşallah
Tugce28 Melo14 aynen nasipte varsa olur ben bayram tatiline denk geldiği için doktora gidemedm bu şekilde kullan dedi kist oluşturdu mu bilmiyorum o yüzden umarım mutlu haberler alırız canım 🤲🏻
Gamzelinur Mihra ben ilk bebegıme klomen ve çatlatma iğnesi ile hamıle kaldım ilk ay tutmadı bı dahakı ay ögrendım hamıleyım yaptır canım
Melo14 Gamzelinur merhaba bende ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum bu ay tutmadı malesef 😔 sizin süreciniz nasıl gelişmişti yumurtalarınız falan nasıldı biraz bahseder misiniz 🙏
Gamzelinur Melo14 bende 8ay normal yolla olmadı klomen ve çatlatma yaptım o ay olmadı çok agladım sonrakı ay sadece klomen içtim oldu 🙂 ümidini kaybetme 2ay etkısı olabılıyor klomen dene yıne olur inş
Tugce28 Melo14 canım bence çatlatma iğnesi vurdurma sadece kist yapıyor olacaksa da olmuyor benim doktorum vurdurmuyor kimseye sadece klomen
Tugce28 Gamzelinur bende iki kez çatlatma iğnesi olmuştum ikisindede olmadı aksine kist oldu çok ağrı çektim adet olmadım günlerce sadece klomen içtiğim ay hamile kaldım
Melo14 Gamzelinur benm ilk ayımdı canm klomen ve çat iğnesi oldum olmadı kist de olmamıs cok şükür doktor femera verdi bu sefer 5 gün kullanıp yine gidicem bakalım ne olacak
Melo14 Tugce28 canm hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🤲 bugun doktora gittim kist olusmamıs femera verdi bu sefer 5 gün kullanıp yine gidicem çat iğnesi verir mi tekrar bilmiyorum çatlamazsa kiste dönüşür diye veriyor iğneyi doktor