Bende mustafa Sağlama gidiyorum aynı zamanda
Burda Fatma elif ışık var ona gittim iki kez ama çok dalgın geliyor bana guleryuzlu olmaya çalışıyor ama yoğun yani ya odaya iki kişi alıyor sana oraya yat diyor biyandan öbür hastayla konuşuyor falan bide şeker yüklemesi yaptı en son Özeldeki dr bu şekilde olmaz dedi sağlık ocağı da tekrar yaptır dedi o yüzden ondan vazgeçtim ameliyatıma girse olur o işlere meraklı severek yapıyor ama muayenesini istemiyorum artık
Çarşambaya zeynep hanıma randevu bulmuştum ama kaçırdım sonrasında Serhat beyi çok ovuyolardı onu denemek istedim gerçekten dedikleri gibi çok tatlı ilgili bilgili bir adam hasta varken başka hastada almıyor
Merve uğur a gittim benim ilk çocuğum erkek buda erkek
Sürekli yaa tüh buda erkek çok üzüldüm gerçekten sana acıyorum gibi diğer oğlumun yanında konuştu saçma sapan çocukta erkeklik kötü bisey gibi algılasa ne olacak yani . Allahtan çok anlamadı galiba umarım o kısımları sonra aa siz kardeşinle topmu oynucaksiniz falan demeye başladı oğluma gösterdi hep guleryuzlu falan Di ama o da tercihim olmaz belki kalbinde aklinda bisey yoktur ama bu gibi durumları pek düşünemiyor galiba , doktor olarak sağlıklı olsun yeter demesini beklerdim bide onlar ne olaylar görüyordur yani bu denk gelmemiştir belki buda benim için böyle son buldu . Hamile kalmadan önce banuhan şahine gittim doçent dr ama ters değişik biri gibi sanki bilemedim iki kez gittim bidaha gitmedim
Mervegul Karayida iyi ve ilgili diyordu orda gebelik platesine gttigim bi kiz ama ben gitmedim
Bi bayana daha gittim ama adı aklımda değil oda çok tatlıydı
Ama Şehir hastanesi için şuan Serhat altinkaya favorim yani özel kadar ilgili hastasının konforunu düşünen herseyini araştıran ilgili bilgili guleryuzlu bir doktor umarım hep öyle olur