Alpmom__ Duruu3 yarına misafirlerimiz olduğu için günüm hazırlıkla geçti . 🍝 spagetti yapcam 😅😅 yanına ayran ve turşu
Duruu3 Aylaa123 gecrkten su menüyü inanmican yarım saate yaptım önemli olan kafada bunu yapcam herzman düşünmek beni öldürüyor 🤣🤣🤣
Gizeminannesi AnayimBenAna_ enginar dolması mı enginar çıktı miiiii taze yapraklı enginar mi çanak miiii ay bana acil yazzzzzzz ve nerde oturuyorsun
Gizeminannesi Duruu3 ben dolmasını yapmıştım yapraklı enginarla çanakla değil sarma içi gibi aynı tadı efsane oluyor çanak enginar güzel değilde yapraklı çok çok çok güzel
Songulkaya Duruu3 ayy iki çocuk ve karnimdakiyle erindim bugün 😀 mercimek çorbası ve makarna ile gecistiricem
Hnfcls Duruu3 ezo gelin çorbası güveç yemeği pilav salata komposto birde limonlu kek yapmak istedim onu yaparım
AnayimBenAna_ Gizeminannesi sakin kız 😂 ben buzluktan yapıyorum vakumlu alıyoruz enginar zamanında çıkarıp pişiriyorum yapraksız vakumlu şekilde yaptırıyoruz bursadayım 😂
Gizeminannesi Duruu3 evet çanak değil taze enginar soyulmamis internetten bak. O çok güzel oluyor çanak olan pek güzel değil ben sevmedim ama diğeri mükemmel canım çekti ya
Duruu3 Gizeminannesi şuan tadını bildemedigim enginar çekti canım bee bulabilrisem internetten hemen alıp yarın yapmak isterdim🥲🥲🤣