Mhtpsrkn Kızlar merhaba bugun kontrolum vardı herşey yolunda çok şükür.Ama doktor bebek ince yapılı dedi protein ağırlıklı beslenmiyomusun balık ye haftada bir dedi bende besleniyorum dedim.30 haftalığım bu arada.Detaylı soramadım yani fazla başına böyle bişey gelen var mı çocuğu öyle denipte kilolu doğan ?
Kadriyeeee Mhtpsrkn bende 30. Haftamın başınDa gittim 1572 gram dedi. Hatta biraz büyük bir bebek olacak bu gidişle dedi. Bence korkulacak bir kilosu yok bebişinin 🧐
Mhtpsrkn Balık ilacı yazdı bi de b12 ilacı eczanede de sordum fiyatları biri 90 lira biri 50 lira nasıl alınacak bilmiyorum😒
Kahramanlar Mhtpsrkn marincap al canım 23 TL banada 69 TL ilk yazmıştı doktorlar ilaçla anlaşmalı olduğu için onu yazıyor ben oğlumda da marincap kullandım
Mhtpsrkn Senbibak her gittiğimde yazım diyordu balık ilacını ben yiyorum ama her hafta yiyemiyorum demiştim bu defa çocuğu ogle görünce yazim sana artık dedi mecbur alacam artık ama en geç iki haftaya bir yemeğe çalışıyorum
Mhtpsrkn Kadriyeeee inşallah canım.biraz canım sıkıldı ama napim sağlıklı olsun da ilk defa böyle bişey dedi bir de dpktprum şaşırdım