_Feslegennn__34 Sny_hkn10 gebelik belirtileri bunlarda testınde silik bence var canım benim iki üç gündür benimde sık idrara çıkma var bundan aşilamin 5/7 günü kasık ağrısı çok vardı şüan arada var bugun adet ağrısı gibi ağrı tek var başka belirti yok bende de
Sny_hkn10 _Feslegennn__34 ayyy inşallah geçen ay da vardı negatiftik o yüzden beklip kan vericem pazartesi bakalım 🥰
mommyr _Feslegennn__34 kasık ağrısı var sadece 3 gün falan regl ağrısı gibiydi bugün daha hafif bir ağrı var sağ tarafımda sadece
GirlandBoy_Mom _Feslegennn__34 ben bu ay o kafayla gitmedim içime mi doğdu artık neydi bilmiyorum ama 2 gün önce test negatif ti bugün 2 tane yaptım pozitif
Arzu_tasan _Feslegennn__34 bat 5 adet de olmadım belirti sadece kasık ta batma var o kadar bi de belim ağrıyor benim döngü 27-29 aradı sürüyor gecıkmeyı beklıyıcem test yapmadım korkuyorum negatif görmekten🥺
GirlandBoy_Mom _Feslegennn__34 aalında pek bi belirtim yok sadece adet olacak gibi karnım ağrıyor biraz o yüzden yaptım test bide belim ağrıyor awox yaptım önce silik çizgi çıktı prodoctor yaptım baya ben burdayım diyodu🥲
_Feslegennn__34 GirlandBoy_Mom benimde adet ağrısı gibi ağrı oldu değişik bi ağrı var bugün inşallah benim sonumda güzel olur
GirlandBoy_Mom _Feslegennn__34 inşallah canım prodoctor kesin sonuç gösteriyor alırsan onu almaya çalış