Heycanligebe Fatmanaz benim oğluşum aşk tesadüfleri sever olmasın ilerde 😂😂😂 biz aynı programı kullanıyoruz bu saatte konuşuyoruz ayyy ne gülerim 😂😂😂😂
Fatmanaz Heycanligebe düşer bayılırım bak o zaman 😂😂😂 beşik kertmesi mi yapalım zaten depresyondayım ben bu kızı kime vereceğim diye 😂😂
Heycanligebe Fatmanaz hahahahahaha evi arabası hazır Altın desen kilosu kadar alırım gelinime kaynanalık asla yapmam kızım olur o benim 😂😂😂
Fatmanaz Heycanligebe banada öyle yapıldı ☺️ Kızımada yapılmalı tabi yoksa kabul etmeyiz kızım ilk torun 😂 olacak büyük oğlanda YÖK ki vereyim amcalarına ablamın iki oğlu var 😂 onlara vermeyi düşünüyoruz biz 😂 sizide düşünelim artık
Reina Fatmanaz bende de bir sorun yoktu. Ama hareketsizdi. Doktor normal değil deyip sezeryana aldı iyiki de almş. Kızım halen küvezde. Bugün 1 hafta olacak😔 akciğerleri enfeksiyonlu doğdu
Fatmanaz Reina ciddi misin canım bende hatayım zaten Cuma kontrolüm var belki bende doğururum artık soğuk algınlığım ve enfeksiyonum var
Reina Fatmanaz benimki de enfeksiyon canm. Bendeki enfeksiyon bebeğin akciğerlerini etkilemiş, sonuç olarak zatüre olmş karnmda. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallh