zynepyldrm16 Kızlar doğumdan sonra sürekli kabız oluyorum. Makatta çatlak oluyor inanılmaz ağrılar çekiyorum. Kayısı incir yiyorum fayda etmiyor. Kabızlığa iyi gelen ne var lütfen tüm önerilere açığım 😞
zynepyldrm16 zynepyldrm16 Makat çatlağı çok acı verici bir durum onun için önerisi olan varsa ona da açığım
Beyzadrs Bana kurı erik iyi geldi. Sabah aç karnına önce kuru eriği ye bir avuc sonra sıcak ılık arası su iç çok rahatladım günlerce öok ağrı çekmiştim
zynepyldrm16 Beyzadrs kuru erik hiç aklıma gelmemişti onu da deneyeceğim . Kuru kayısı kuru incir yedim su içtim üsütne bana mısın demedi
Beyzadrs zynepyldrm16 valla ben de hiç tahmin etmezdim bana şifa oldu meğer kayısıdan iyiymiş tarif ettğim gibi yaparsanız çok faydası olacak özellikle sabah aç karnına
R-veyda44 Yaş elmayı soyup küp küp doğrayın kaynatın komposto olarak kaseye koyup yiyin sürekli elinizin altında olsun ben üç gün tuvalete çıkmamıştım bunun sayesinde çıktım
zynepyldrm16 Beyzadrs Allah sizden razı olsun o kadar dua ettim ki size her işiniz rast gitsin inşallah . Sizle konuştuktan sonra kuru erik aldım hemen bi avuç yedim kayısı da yedim akşam üzeri tuvalete çıktım
Zuhal_Y Beyaz ekmek yemeyin sabahlari 1 dilim bugday cavdarli olandan aadece yiyorum.birde kırmizi kabak ya tatlisini yiyin yada corbasini yapin. Kefir ev yogurdu.
zynepyldrm16 Zuhal_Y aaa kırmızı kabak da işe yarıyor mu ben günlerdir yeşil olanı yedim hiç de fayda etmedi oda aklımda olsun kabızlık çok zor biran önce kurtulmak istiyorum
Beyzadrs zynepyldrm16 ay çok sevindim ben de başka birinden duyup ona dua etmiştim vallahi dua zinciri yaptık tatlı oldu ☺️🌺
Zuhal_Y zynepyldrm16 evet yariyor yumusatiyor kefir de bagirsaklari toparliyor cikolata yemeyin hamur vs hazir gida sebze agirlikli beslenin goreceksiniz .