Beybyi Kızlar şuan 19 haftalık 10 Aralık detaylı ultrason için bı iki ay önce den devlet hastanesinde gün veriyolar ultrasonografi demek detaylı ultrason mu demek oluyor o zaman a kadar 25 haftalık falan olmuş oluyor
DENIZ_55 Beybyi evet canım benimde 18 aralikta ven 6 haftalıkken aldım randevuyu doktor o zaman aldirdi suan 16+2 haftaligik detaylıda 23 haftalık oluyoruz
Marryy DENIZ_55 ya doktor bana perinatoloji bölümünü açtı git orda yaptır dedi randevu alırken yanda parantez içinde detaylı u. Yapılmamaktadır yazıyor ben şimdi perinatolojiden randevu alsam sıkıntı yaşar mıyım
DENIZ_55 Beybyi normal detaylı ultrasonlar 20 haftadan sonra çünkü o zamandan sonra daha net böbrekleri felan detaylı izlenir canım
DENIZ_55 Marryy ben bilmiyorum ben direk hastaneden aldım doktor kagit verdi ultrason bölümüne gittim onlar verdi randevuyu ben almadım günü yaklaşınca sadece onayliyacam ben
Fatmaacylnn DENIZ_55 19-23 haftaları arasında yapılıyor 20 den sonra yapılanlar daha iyi sonuç veriyormuş ama 💕
DENIZ_55 Fatmaacylnn anladım canım ben tam 23 haftalik olacam detaylı ultrasonda ben 20 ve 25 arası biliyordum teşekkür ederim cevap için canım 💗
Fatmaacylnn DENIZ_55 rica ederim bana doktorum bu şekilde söylemişti hatta 19 haftada yaptırmak için gittim 2 hafta sonra yapalım daha iyi olur dedi 21 haftalıkken yaptırmıştım 🥰