Ftmnrutlu Dün doktora gittim alttan muayeneyle sadece keseyi gördük bebeği göremedik kimisi 6 haftalıkken kalp atışını bile dinliyor normal mi bebeğin görünmemesi🥲
aleynaozalpp14 Ftmnrutlu canım bende 6 haftalıkken ilk muayene olmaya gitmiştim keseyi bebeği kalp atışını duymuştuk ama kalbini ferah tut kese göründüyse bebek de 7. Haftada gözükür kalp atışını da 8. Haftaya kadar bekliyorlar daha var zamanı
Cagla46 Ftmnrutlu geç döllenme olabilir bende 6 haftalıkken kalp atışını duydum ama çok küçüktü doktor bile emin olamadı o yüzden içinizi ferah tutun bir hafta sonra gidersiniz muhtemelen duyarsınız 🌸
Umaysrky Ftmnrutlu 6+3 de bebegi alttan muaynede gordum hatta kalp atisoni bi hafta sonra duydum bende erken duyan gorenleri baz alip kafaya cok taktim doktor alttan bile gozukmeyebilir daha etken falan demisti sasirmistim
Mervealya1992 Ftmnrutlu bıkaç gun sonra gozukur bekleyın biraz zamanı vardır 2 gun ıcınde bıle giriyor bebek
Mcz-01 Ftmnrutlu 6 haftalıkken kese ve yolk sac gözüktü alttan muayene etmişti.. 4 gün sonra kontrole çağırdı bu sefer karnımdan hem bebeği hemde kalp atışını gördk😊 meğer geç döllenme olmuş 6 haftalkıkken gittiğimde 5 haftalıkmış sizinde öyle olabilir içinizi ferah tutun
Mervealya1992 Ftmnrutlu benmde oyle oldu ozamnalar 2 gun once yoktu 10 gunluk ramdevu hakkımfa tekrar gittim gozuktu mesela 2 gun arayla hemde
elifeflinmom Ftmnrutlu bugün gittim bende 6+1 im keseyi çok çookk zor gördü bebeği de görmedi haftaya tekrar randevu verdi
Nurylmz12 Benim kese dahil gözükmemişti 15 gün sonra gel dedi. Gittiğimde herşey gözüktü çok şükür geç döllenme olabilir
senem-yabaci Ftmnrutlu ben geçen hafta yolk kesesi gördüm sadece. Bugün 7+4 olduk yarın kalp atışıyla birlikte bebek de görünür umarım.