Burda 3 yıldan beri varım hep burda hamile haberlerini görüp okuyup acaba bende kalıcammı bi gün anne olucammı diye düşünüp ağlıyodum ilk 1 yıl denedik olmadı sonra ben 6 ay boyunca ovulasyon testi yaptım hiç pik mik görmedim hatta ben yumurtlamıyommu diye dr a gttim herşey normal çıktı ovulasyonu bırakıp kafamdan bebek düşüncesini çıkardığım 2. Ay mucize bi şekilde tek ilişkiyle hamile kaldım 1.5 yıldır ugrastım denemediğim yöntem kürler kalmadıı artık herşeyi bıraktım stresi her ay hamile kalıcammı bebeğim olucakmı düşüncesini bıraktım bi baktım hamileyim şuan oğlum 1 yaşında 🩵yani demek istediğim ovulasyonla kürle sularla olmuyo güven olmuyo zaten en güzeli kafanız rahatlatın stres yapmayın her ay pik olckmı hamile miyim değilmiyim düşüncesini atın bakın görün ertesi aya hamile kalırsınız bunu banada çok söylüyolardı inanmıyodm ama doğruymuş🥰 bu mübarek cuma günde evlat isteyen bekleyen herkesin duası kabul olsun herkese her isteyene nasip olsun o duyguyu tatsın inş umudunuzu kaybetmeyin üzülmeyin bigün o mutlu haberi hepiniz alacaksınız güzel haberlerle inş sevgiler.. 🩷🪷🫰