nisoom01 kızlar selam 9 haftalık hamileyim hala midem çok bulanıyor kusmalarım devam ediyor en erken ne zaman bitti bulantınız (ilaç fayda etmiyor)
MiracAlpinveUmutunAnnesi nisoom01 İlk oğlumda 13.haftada bitmişti. 2.ogluma hamileyim 17 18 haftalikken kesildi 19.haftada yine başladı 25 haftalık hamileyim hala devam ediyor
nisoom01 Hayalimmm42 çok şanslısın canım çünkü mide bulantısı insanı çok fena yapıyor her şeyden soğudum
Havvabektas nisoom01 kusmalar 12 haftalık kadar çoktu şimdi o kadar yok ama iştahım sıfır 30 haftalık 3 kilo almışım
elifdemir09 Hafta bulantılarım ve kusmam bitti Haftada iştahım normale döndü Haftadayım bulantılar tekrar geri gelmeye başladı
Almira_ nisoom01 hiç başlamadı 😬 ama gebelde 3 aydan sonea geçer derler. Bazıları doğuma kadr suruyor. Her gebe ayrı yaşıyor süreci
Havvabektas nisoom01 Allah hepimizin sağlıklı kucağımıza almaya nasip etsin ben şuan bacak ağrısı çok çekiyorum magnezyum içiyorum fayda etmiyor
Sekerkutusu nisoom01 kısa kısa yaşadım bu durumu son 3 haftam kaldı hala yaşıyorum. Ama her gün olmuyor çok şükür. Olunca günüm çok kötü geçiyor 🥹 ilk aylarda fazlaydı sadece şimdide mide yanması eklendi işte.