MiracAlpinveUmutunAnnesi cigdemusta07 Sare ve Lina güzel isimler ama yanlarındaki isimleri beğenemedim ben.
Kuzucukno2 cigdemusta07 Sare ismi çok güzel. Lina da güzel ama herkes Lina koyuyor. Diğer isimleri beğenemedim😊
cigdemusta07 Kuzucukno2 evet çok mantıklı fikir ediniyorum çok kararsızım babası da zor beğeniyor burdan fikir edinicez artık 😂
Kuzucukno2 cigdemusta07 kızımın adı Duru İnci diğer beğendiğim isimler de şöyleydi Kumsal, Nil, Masal, Nare. Nare ve Sare de güzel durur😅 babalar öyle ya araştır bul desen bakmazlar ama beğendiklerimizi de beğenmezler😅
cigdemusta07 Kuzucukno2 Evet kumsal ve masal çok güzel teşekkür ederim ben ada ve lina da isterdim ama eşim çok zor biz yurt dışında yaşicaz orası içinde eşim zorlanıyor 😊
Kuzucukno2 cigdemusta07 ada ve Lina da çok güzel isimler 😊 biz de yurtdışında yaşıyoruz kızımın adını çok sert söylüyorlar Durrru diyorlar u lari da çok kaba söylüyolar😅
An53 cigdemusta07 Bende sure hiç bu seçeneklerde olmamalı benim adım olsa çok üzülürdüm hep dalga geçerler. İngilizcede de anlamı güzel değil. Benim kızımın adı da sare. Yanına Serra güzel olabilir 🙏
Elmerrr Benim kızımda Sare, bir tane daha kızım olsaydı Mihre koyacaktım adını. Belki fikir olur size. Sare ve Mihre🌸