1prens1prenses_ Yeni alcam önceki kabızlık yapıyor damla verdi doktor D3 diğeride fermi diye başlıyor unuttum devlet karışıyordu
yenibirannis 1prens1prenses_ ben kan ilacı kullanmadım kabızlık yapıyor diye her sabah aç karnına harput keçi üzüm öz’ü pekmez lerini içtim
Jasmine2426 Sidefer damla aldım bitsin kapsülünü alıcam kabızlık yapmıyor dediler diye aldım 2 hap kullandım mahfetti beni
mihraninannesi55 bende feramat iciyorum sabahlari ac karna onu icince 1 saat birsey yememem gerekiyor . ama kabizlik yapiyo
Havvabektas mihraninannesi55 iki saat bana hiç böyle sorun olmadı tam tersi daha rahat gidiyorum tuvalet
mihraninannesi55 Havvabektas bi yorumda okumustum feramati icerken 1 bardakda portakal suyu iciyorlarmiş daha etkili olmasi icin öyle yapanınız varmı?
Eminegzel mihraninannesi55 benim ablam yaşamıştı. Hamileyken hem kendi böbreğinde genişleme vardı. Hem de yeğenimin böbreğinde vardi
Gmzcngz mihraninannesi55 merhaba bende var malesef ama korkulacak bir sorun olmadığını söyledi doktorum
mihraninannesi55 Eminegzel tedavi süreci nasil isledi peki ne ilaç verdiler yada skater taktilarmi ablanıza cok geçmis olsun bu arada 🤲