nurmltli61 Bu rahim büyümesi ağrısı neye benziyor bilmiyorum tarif edemediğim bi acı mı desem bilmiyorum karnımın alt kısmında böyle baskı uyguluyo yatarken kalkarken garip bi ağrı acısı var ağrı acı da değil aslında tarif edemiyorum 🥲 normal mi bu durum
Pera-k nurmltli61 ilk haftalarda bende ablama soruyordum o 2 yeni hamilelik geçirdi hep bir endişe oluyor ağrıdan :) hamilelik boyunca karın altında ve çatı kemiklerinde ağrı oluyor maalesef oturup kalkarken özellikle kalkarken. Yatarken sağa sola dönerken oluyor bende hep 19. Haftada belirgin bir şekilde başkadı bu ağrılar artarak devam ediyor magnezyum al dedi doktorum ve o da oradaki kemikler genişliyor ağrı olması normal dedi sizde doktorunuza bir söyleyin tabiiki
bebisko_annesi nurmltli61 benim devamlı idrar enfeksiyonum oluyor aynı ağrı bendede oluyor malesef enfeksiyondan dolayı. Enfeksiyon vs yoksa korkmayın ağrınız oldukça uzanıp dinlenin bebek büyüdükçe normal olan şeyler
nurmltli61 Pera-k 12 kasımda kontrolüm var soracağım o zaman 🥲çok garip bi ağrısı var tarif edemiyorum yani ama beni anlıyorsunuz🫶🏻
nurmltli61 zynphafsaa Ya bilmiyorum ama bende endişe yok yani nasıl desem kötü birşey düşünmüyorum ama garip bi ağrısı var yatarken kalkarken özellikle kalkarken orda bi baskı var rahim büyüdüğü için oluyor onu duymuştum ama ağrısını tarif edemiyorum beni biraz zorluyor bu durum yoksa benimle bişey olduğunu düşünmüyorum 🥹Aksine doktorum çok şükür sağlıklı olduğunu söylüyor olan bana oluyor kısaca😂😂
nurmltli61 bebisko_annesi bebeğim gayet sağlıklı ama o ağrı karnımdaki baskı beni zorluyo yatıp kalkarken tek sorun bu🥲
Pera-k nurmltli61 zaten daha önce yaşamadığımız bir ağrı oradaki kemikler neden genişlesin ki başka türlü yaşayacağımız bir ağrı değil. Ama endişelenmenizi anlıyorum hamilelik hep öyle geçiyor bence her şey yolunda mı acaba diye. Her ay kontrolleri iple çekiyorum güzel şeyler duymak için . Hepimizde güzel haberler alalım iniallah